Uw partner op het gebied van telesales

De kracht van Sterk in Matches ligt bij potentiële klanten overtuigen tijdens gesprekken. Wij ondersteunen bedrijven op het gebied van (tele)sales. Ontdek onze diensten.

Wat is telesales?

Telesales is de telefonische verkoop van producten of diensten voor bedrijven. Telesales wordt ingezet wanneer u leads wilt omzetten naar klanten. Het ontwikkelen van salesprocedures aan een professioneel team als dat van Sterk in Matches bespaart u tijd en geld. Door gebruik te maken van onze kennis kunnen leads sneller worden omgezet in verkoop. Ondersteund door de juiste tools, voorzien onze specialisten u continu van waardevolle informatie.

Sterk in Matches en sales

Sterk in Matches beschikt over een gespecialiseerd team van hooggekwalificeerde mensen die beschikken over jarenlange ervaring in sales. Onze commerciële mensen zijn gewend om vanuit een proactieve houding de producten en diensten van onze klanten op de kaart te zetten! Alles wordt uitgevoerd met behulp van ‘slimme’ rapportages waarbij wij u inzicht geven in de voortgang en resultaten.

Leadgeneratie

Er zit veel tijd in het vinden en bereiken van de juiste personen. Ons ervaren team helpt u bij de implementatie van de juiste salesprocedures. Zo heeft u meer tijd voor uw eigen werkzaamheden. Daarnaast hebben we veel ervaring met het verkopen van producten en diensten. Denk hierbij aan het terugwinnen van oud-abonnees of het verkopen van nieuwe producten. Sterk in Matches staat voor u klaar!

Vergroot uw omzetkansen 

Wij trainen medewerkers constant, zodat ze tot in de puntjes weten wat de identiteit van uw bedrijf is. Daarnaast spelen we in op kansen en de behoeftes van uw (potentiële) klanten. We richten we ons op een zo hoog mogelijke conversieratio en halen we het maximale rendement voor uw bedrijf door continu bezig te zijn met het bijsturen en evalueren van de resultaten. Als u voor ons kiest, krijgt u kwaliteit.

De voordelen 

• Een hoog conversieratio
• Intensieve inzet van commerciële specialisten
• Service op maat
• Kwaliteitsmanagement
• Trainingen
• Sales dashboard met realtime inzichten

Kwaliteit telesales met Sterk in Matches

Op zoek naar een partij die u kan helpen de implementatie van salesprocedures. Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn er voor u op het gebied van sales. We vertellen u er graag meer over en brengen uw wensen in kaart. Neem (vrijblijvend) contact met ons op voor de mogelijkheden.

Online recruitment

Personeel werven op een goedkope en moderne manier?
Maak dan kennis met online recruitment!

Neem contact met ons op

Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens
Kunnen wij je ergens mee helpen?