Klantenservice uitbesteden en meer

Meer informatie over klantenservice uitbesteden en meer

U kunt bij Sterk in Matches terecht voor het uitbesteden van uw klantenservice en meer zoals: telesales, dataverrijking en online recruitment. Wij zijn uw one-stop-shop voor het inrichten en bemannen van uw klantenservice. Telesales levert u nieuwe klanten op en meer omzet bij bestaande klanten. Met dataverrijking kunnen onze medewerkers het beste uit uw database halen, wat zorgt voor minder vervuiling, kostenbesparing én irritatie bij uw klanten. Meer informatie over onze diensten vindt u hieronder.

Klantenservice uitbesteden

Een goede klantenservice is enorm belangrijk. Maar als bedrijf heeft u hier misschien niet genoeg tijd voor. U wilt zich richten op de core business en dat snappen wij heel goed. Daarom kunt u uw klantenservice bij ons uitbesteden. Onze klantenservice medewerkers nemen de inbound diensten voor uw bedrijf uit handen. Vroeger ging de klantenservice nog slechts om telefonisch klantcontact. Met de komst van het internet en diverse social media-kanalen is dit allemaal veranderd. Tegenwoordig is er naast e-mailverkeer onder andere chatbots, WhatsApp, Facebook Messenger en Instagram. De klantenservice van een bedrijf bestaat dus uit een heleboel aspecten.

Alleen al om die reden is de expertise van een externe partij met moderne technieken cruciaal. Ook als uw product of dienst een enorme vlucht neemt, is het belangrijk dat er genoeg klantenservice medewerkers klaarstaan om vragen en bestellingen af te handelen. Onze specialisten signaleren problemen onder klanten en spelen hierop in. De klantenservice medewerkers van Sterk in Matches weten hoe ze een klant moeten benaderen. Het afhandelen van klantcontact is nou eenmaal een vak apart waarin wij gespecialiseerd zijn! Daarnaast hoeft u zich niet druk te maken over huisvesting van medewerkers, systemen en verzuim. Bij ons weet u waarvoor u betaalt en zijn er geen addertjes onder het gras bij klantenservice uitbesteden.

Inbound en outbound-diensten

Bij Sterk in Matches vindt u inbound en outbound diensten. U kunt bij ons terecht voor het uitbesteden van uw klantenservice, maar ook voor outbound callcenter activiteiten. In ons outbound callcenter slagen onze callcenter medewerkers in het opstarten van nieuwe relaties en het versterken van bestaande klantrelaties. Bij Sterk in Matches kunnen we diverse uitbelopdrachten voor u uit handen nemen. Samen met uw contactpersoon van Sterk in Matches stelt u het outbound team samen voor uw bedrijf. Ons team is flexibel inzetbaar en tussentijds op- en afschalen is altijd mogelijk.

Telesales uitbesteden

Het inzetten van telesales is een belangrijk onderdeel voor bedrijven om onder andere leads te genereren. Telesales uitbesteden aan een professionele partij als Sterk in Matches bespaart u tijd en geld. Wij werken vanuit ons eigen callcenter, dus u hoeft niet na te denken over personeel en huisvesting, waardoor u tijd én geld bespaart. Ondersteund door de juiste tools, zorgen onze sales medewerker voor leads en gaan ze het gesprek aan met (toekomstige) klanten. Onze sales medewerkers, of het nu gaat om callcenter medewerkers of accountmanagers binnendienst, hebben een proactieve houden en brengen uw producten of diensten aan de man. Als u aan ons de outbound telesales uitbesteed, ontvangt u rapportages die u inzicht geven in uw bedrijf en de leads.

Kwaliteit outbound sales

Wij coachen en trainen onze callcenter medewerkers en accountmanagers binnendienst in sales- en gespreksvaardigheden, zodat zij volledig op de hoogte zijn van uw bedrijf en de nieuwste technieken. Bij outbound telesales richten we ons op een hoge conversieratio en sturen we bij wanneer dit nodig is. Als u gaat voor Sterk in Matches, ontvangt u kwaliteit outbound telesales.

Daarnaast zijn we flexibel in het op- en afschalen qua ureninzet en spelen we in op kansen en de behoeftes van uw (potentiële) klanten. Bij telesales richten we ons op het behalen van een maximaal rendement voor uw bedrijf door continu bezig te zijn met het bijsturen en evalueren van de resultaten. Als u voor ons kiest, krijgt u kwaliteit telesales.

Dataverrijking

Een volledig en duidelijk klantbeeld brengt u al bedrijf diverse commerciële voordelen. Het geeft u de mogelijkheid om de beste service te bieden en klanten aan uw bedrijf te binden. Dit alles is mogelijk met dataverrijking. Wij kunnen uw database optimaliseren wat resulteert in minder vervuiling, kostenbesparing en ergernis bij uw klanten. Met dataverrijking verrijken we de data van uw bedrijf, waarbij klantgegevens worden aangepast, geverifieerd en uitgebreid. Hierdoor wordt rapporteren eenvoudiger en kan de beste service voor uw klanten geboden worden.

U krijgt met dataverrijking een volledig klantbeeld, waardoor de salesprestaties verbeterd worden. De sales medewerkers hebben namelijk in een handomdraai alle benodigde gegevens bij de hand. Bij Sterk in Matches begrijpen we goed dat uw database beheren en onderhouden een tijdrovende klus is, daarom nemen we deze dienst voor u uit handen. In een data driven wereld is een optimale database cruciaal.

Online recruitment

Personeel werven op een goedkope en moderne manier? Maak dan kennis met online recruitment! Dit is job marketing via social media, waaronder Facebook, Instagram en LinkedIn. Maar ook via Google advertising helpt onze recruitment specialist u aan de juiste kandidaten.

De campagnes worden vanuit uw naam en uw huisstijl uitgevoerd en de kandidaten komen direct bij u in dienst. Bij ons krijgt u niet te maken met hoge werving- en selectiefees. U betaalt per campagne in plaats van per aangenomen kandidaat. Dit zorgt voor een lage cost per hire (CPH). Sterk in Matches is uw partner op het gebied van online recruitment! 

Lees ook: Waarom u online recruitment wilt inzetten voor het werven van personeel

Geef uw klanten de beste service met Sterk in Matches

Wij zijn specialist in het inrichten en uitvoeren van diverse inbound en outbound diensten. Of het nu gaat om uw klantenservice, telesales of dataverrijking voor uw bedrijf: wij staan voor u klaar. Samen kijken we naar de huidige situatie van uw bedrijf en bespreken we diverse mogelijkheden. Wij bieden u duidelijke tools, waarmee u uw bedrijf kunt boosten. Benieuwd geworden? Neem dan contact met ons op.

Lees verder