fbpx

Interim Recruitment

Heeft u weleens aan een interim recruiter gedacht? De interim recruiters die via Sterk in Matches worden ingeschakeld zijn allemaal ervaren in het vinden van nieuwe medewerkers. Onze interim recruiters zoeken geschikte kandidaten uit hun netwerken, databases, online campagnes en/of via vacaturebanken.

 

Wat gaat een interim recruiter doen?

De interim recuiters die via Sterk in Matches worden ingeschakeld zijn allemaal ervaren in het vinden van nieuwe medewerkers. Het is essentieel dat u de juiste recruiter krijgt, en daarom maken wij een zorgvuldige match. Onze ervaren recruiters hebben elk hun eigen specialisme. Ze zijn experts in het leveren van maatwerk en het oplossen van uw vraagstukken. We beginnen meteen met een grondige verkenning van uw organisatie, zodat we snel operationeel kunnen zijn. Afhankelijk van de behoefte van het bedrijf kiezen welke opdracht(en) het meeste prioriteit hebben, dat kan variëren van het werven van medewerkers tot het voeren van selectiegesprekken. Ook kunnen andere onderwerpen aan bod komen, zoals het schrijven van vacatureteksten of het begeleiding bieden bij het onboarding proces.

 

Voordelen van een interim recruiter

  • Een interim recruiter aannemen gaat veel sneller dan een vaste recruiter in loondienst aannemen;
  • De werving wordt door een interim recruiter heel snel gestart;
  • Interim recruiters zijn zeer effectief: Zij zoeken direct geschikte kandidaten uit hun netwerken, databases, online camapgnes en/of via vacaturebanken;
  • Met een interim recuiter kun je snel op- en afschalen;
  • Interim recruiters werken bij u op kantoor of bij Sterk in Matches op kantoor, afhankelijk van de wensen en behoeften;
  • Hoewel interim recuiters hogere uurtarieven hebben, zijn de totale kosten lager door geen verplichtingen zoals secundaire arbeidsvoorwaarden en ontslagvergoedingen.