fbpx

Over ons

Sterk in Matches is de specialist in online recruitment en recruitment process outsourcing (RPO). Dit alles doen wij efficiënt, conversieverhogend en met kwaliteit. Wij zijn uw strategisch partner. Van oplossing tot implementatie – wij zien iedere interactie als een kans om op te bouwen, versterken, herstellen en te verbeteren. En daar durven wij een harde commitment op te geven.

Wat doen we?

Wij ondersteunen én boosten uw organisatie of bedrijf. Dit doen we onder andere door middel van online recruitment en de ontwikkeling van een goede recruitmenet strategie voor u uit handen te nemen. Tijdens een gesprek bekijken we de huidige situatie en waar verbeterpunten zitten. We brengen advies uit en bespreken de mogelijkheden.

Waar staan we voor?

Wij streven ernaar een ambassadeur te worden van uw merk. Het uit handen geven kan als een sprong in het diepe voelen, maar wij maken met ons team onderdeel uit van uw organisatie. Zo transformeren wij het contact met uw klant: door met een betere dienstverlening de brand loyalty te verhogen.

Meten is weten. Maar ook continu verbeteren. Alleen zo hebben we het juiste antwoord. Dankzij onze data analytics mogelijkheden leren wij samen met u continue meer over de resultaten en passen daar onze oplossingen en diensten op aan. Zo maken wij de interacties waardevoller en heeft u er geen omkijken meer naar!

Waarom Sterk in Matches?

Wij helpen organisaties succesvol te zijn in de werving van personeel en het ontwikkelen van een goede recruitment strategie. Onze tools, systemen en services zorgen voor meer succes. Wij hanteren altijd een data driven werkwijze! Als u voor ons kiest, kiest u voor:

  • Korte lijntjes en transparantie.
  • Geen robot, maar echte mensen.
  • Bruikbaar inzicht in klantdata.
  • Flexibel inzetbaar.
  • Vast contactpersoon
  • Transparante facturatie.
  • Lange termijn samenwerkingen.
  • Maatwerk voor iedere organisatie.

Bel, mail of bezoek: wij staan voor u klaar

Geïnteresseerd om samen uw bedrijf naar een nóg hoger level te tillen? Wij maken graag een afspraak met u! Bevalt het? Dan kan de samenwerking beginnen! Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact, daarom staan wij u graag te woord.