Uw marketingpartner in online recruitment

Wij vergroten de zichtbaarheid van uw vacature middels diverse (online) marketingtechnieken. Sterk in Matches is uw partner op het gebied van online recruitment! Via social media en Google bereikt u met onze hulp de passende kandidaat voor uw openstaande vacature. Online recruitment voor een simpeler, sneller en doelgericht proces.

Personeel werven met online recruitment

Personeel werven op een goedkope en moderne manier? Maak dan kennis met online recruitment! Dit is job marketing via social media, waaronder Facebook, Instagram en LinkedIn. Maar ook via Google advertising helpt onze recruitment specialist u aan de juiste kandidaten.

De campagnes worden vanuit uw naam en uw huisstijl uitgevoerd en de kandidaten komen direct bij u in dienst. Bij ons krijgt u niet te maken met hoge werving- en selectiefees. U betaalt per campagne in plaats van per aangenomen kandidaat. Dit zorgt voor een lage cost per hire (CPH).

Een online recruitment-campagne starten

Met een online recruitment-campagne bereikt u gerichter en voordeliger uw nieuwe medewerker. Benut het bereik van social media en Google en zorg dat sollicitanten u goed weten te vinden. Op basis van demografische gegevens, interesses en online gedrag bereiken wij de ideale kandidaat voor uw openstaande vacature! Het uitvoeren van onlinecampagnes maakt het mogelijk om van het internet uw persoonlijke vacaturepagina te maken.

Vul nu de gratis recruitment scan in en ontdek binnen 5 minuten of u voldoende doet om aan goed personeel te komen.

online recruitment

Vergroot uw naamsbekendheid

Wij vertalen uw vacaturetekst door naar aansprekende content bij online recruitment. Deze content wordt geplaatst op de kanalenwaar uw doelgroep zich meerdere malen per dag begeeft. De gebruiker ziet straks tussen de diverse nieuwtjes van zijn of haar favoriete voetbalclub uw vacature staan! Denk hierbij aan kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. In Nederland en België zijn er miljoenen social media-gebruikers: 18 miljoen op Facebook, 9 miljoen op Instagram en12 miljoen op LinkedIn. Oftewel: het gros van de Nederlandse en Belgische beroepsbevolking bevindt zich op deze kanalen.

Content creatie

De online content plaatsen we onder uw bedrijfsnaam. Alle naamsbekendheid die u via online recruitment onder potentiële nieuwe medewerkers bereikt, is voor u. Een mooi zijeffect hiervan is dat u zich kunt positioneren als een aantrekkelijke werkgever en u continu zichtbaar bent bij uw ideale doelgroep!

Wilt u aan de slag gaan met online recruitment? De recruitment specialist van Sterk in Matches neemt dit voor u uit handen. We vertellen u graag meer over deze dienst. Neem gerust contact met ons op.

De online recruitment scan

Wilt u weten wat wij voor uw openstaande vacatures kunnen doen? Doe dan nu de scan.

Sales

De kracht van Sterk in Matches ligt bij potentiële klanten overtuigen tijdens gesprekken.

Neem contact met ons op

Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens
Kunnen wij je ergens mee helpen?