Wij vergroten de zichtbaarheid van uw vacature middels diverse (online) marketingtechnieken. Sterk in Matches is uw partner op het gebied van online recruitment! 

Via social media en Google bereikt u met onze hulp de passende kandidaat voor uw openstaande vacature. Online recruitment voor een simpeler, sneller en doelgericht proces.

Personeel werven met online recruitment

Openstaande vacatures onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep is niet eenvoudig en bovendien tijdrovend. Online recruitment biedt uitkomst! Door het inzetten van social media, zoals Facebook, Instagram en LinkedIn bereikt u niet alleen meer potentiële kandidaten, het bespaart u ook tijd en geld. 

Online recruitment via Sterk in Matches bestaat uit een mix van mogelijkheden om uw vacature(s) onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. De campagnes worden vanuit uw naam en corporate identity ingezet. Transparant en eerlijk. Zowel voor u als voor de kandidaat. Kandidaten komen direct bij u in dienst waardoor u bij ons niet te maken krijgt met hoge werving- en selectiefees (CPH). Sterker nog, u betaalt bij ons per campagne in plaats van per kandidaat. 

Onze Google gecertificeerde en ervaren online marketeers bereiken op basis van demografische gegevens en interesses dé ideale kandidaten voor uw openstaande vacature. 

Nieuwsgierig geworden? Vul nu de gratis recruitment scan in en kom in contact met een van onze specialisten. 

online recruitment

Vergroot uw naamsbekendheid

Wij vertalen uw vacaturetekst door naar aansprekende content bij online recruitment. Deze content wordt geplaatst op de kanalen waar uw doelgroep zich meerdere malen per dag begeeft. De gebruiker ziet straks tussen de diverse nieuwtjes van zijn of haar favoriete voetbalclub uw vacature staan! Denk hierbij aan kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. In Nederland en België zijn er miljoenen social media-gebruikers: 18 miljoen op Facebook, 9 miljoen op Instagram en 12 miljoen op LinkedIn. Oftewel: het gros van de Nederlandse en Belgische beroepsbevolking bevindt zich op deze kanalen.

Content creatie

De online content plaatsen we onder uw bedrijfsnaam. Alle naamsbekendheid die u via online recruitment onder potentiële nieuwe medewerkers bereikt, is voor u. Een mooi zijeffect hiervan is dat u zich kunt positioneren als een aantrekkelijke werkgever en u continu zichtbaar bent bij uw ideale doelgroep!

Wilt u aan de slag gaan met online recruitment? De recruitment specialist van Sterk in Matches neemt dit voor u uit handen. We vertellen u graag meer over deze dienst. Neem gerust contact met ons op.

De online recruitment scan

Wilt u weten wat wij voor uw openstaande vacatures kunnen doen? Doe dan nu de scan

Employer branding

Voor de juiste employer branding strategie

Neem contact met ons op

Door dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens
Kunnen wij je ergens mee helpen?