fbpx

Horeca personeel gezocht? Job marketing door Sterk in Matches biedt uitkomst!

Meer informatie over horeca personeel gezocht

Bent u de eigenaar van een restaurant, bar, café of andere horecagelegenheid en wordt er in uw bedrijf naar horeca personeel gezocht? Dan weet u vast als geen ander dat het vinden van geschikt personeel een lastige opgave is in deze krappe arbeidsmarkt. Naast dat het vinden van personeel heel lastig is, heeft u natuurlijk ook talloze concurrenten die in dezelfde poel met kandidaten vissen. Laat dit nou net zijn waar Sterk in Matches u bij kan helpen. Wij kunnen u met onze kennis helpen om goed horecapersoneel te vinden die een aanvulling zullen zijn voor uw bedrijf. 

Horeca personeel werven

Of u nu op zoek bent naar een kok, hulpkok, sous-chef, barpersoneel of nieuwe obers, al deze vacatures zijn op deze krappe arbeidsmarkt zeer lastig te vervullen. Vooral als u op zoek bent naar goed en gekwalificeerd personeel. Bij Sterk in Matches hebben we kennis en ervaring met de werving van personeel in diverse branches. Voor de horeca hebben wij al talloze vacatures succesvol weten te vervullen met behulp van zowel online recruitment, als het één op één benaderen van potentiële kandidaten. 

Is uw interesse gewekt? Vul dan de gratis recruitment scan in!

Horeca personeel tekort

De nasleep van de corona pandemie, waarin veel werkgevers genoodzaakt waren om een deel van het personeel te ontslaan, in combinatie met de vergrijzing en de krappe arbeidsmarkt heeft gezorgd voor een gigantisch personeelstekort in de horeca. Ook de populariteit van een horecabaantje is sterk afgenomen bij mensen onder de 30 jaar. Dat terwijl een groot gedeelte van de horecamedewerkers juist altijd uit jongeren heeft bestaan. 

Hierdoor valt het voor de meeste bedrijven niet mee om geschikt horeca personeel te vinden. Daarnaast zoeken de meeste horecabedrijven personeel via dezelfde kanalen. Vandaar dat het van belang is om horecapersoneel te zoeken via kanalen die voor uw concurrenten nog onbekend zijn. Hier kan Sterk in Matches u bij helpen!

Bent u op zoek naar koks? Lees dan ook: Kok gezocht? Vind goede koks voor uw horecabedrijf

Job marketing

Er is heel veel concurrentie bij de zoektocht naar goed personeel voor in de horeca. Vrijwel elk restaurant, bar of café kan wel een aantal extra krachten gebruiken. Daarom is het nu belangrijker dan ooit om uw zoektocht naar personeel op een slimme manier aan te pakken. Zo is het simpelweg plaatsen van vacatures op uw website, Facebook pagina of LinkedIn tegenwoordig lang niet altijd genoeg om goed personeel aan te trekken.

Bij Sterk in Matches gebruiken wij online recruitment om de juiste kandidaat voor uw vacature te vinden. Zo maken onze Google gecertificeerde en ervaren online marketeers onder andere gebruik van Facebook, Instagram, LinkedIn en Google ads. Daarnaast maken onze recruiters gebruik van onze speciale database om de kans op de perfecte kandidaat zo groot mogelijk te maken. Zo worden voor u niet alleen tijd en moeite bespaard, maar wij zorgen ook dat u alleen geschikte kandidaten krijgt doorgestuurd. 

Onze werkwijze 

Wij van Sterk in Matches helpen u graag met het zoeken naar horeca personeel. Dit doen we door eerst met u in gesprek te gaan. In dit gesprek vertelt u ons hoe uw ideale werknemer eruit ziet. Zo wordt onder meer duidelijk aan welke eisen de kandidaat moet voldoen en welke kwaliteiten belangrijk zijn voor desbetreffende functie. Vervolgens creëren wij een gepersonaliseerde vacaturepagina waarin uw huisstijl en bedrijfscultuur is verwerkt. Deze vacaturepagina brengen wij vervolgens onder de aandacht bij de doelgroep die u wilt bereiken d.m.v. advertenties op verschillende social media kanalen en/of zoekmachine marketing via Google. Kandidaten komen direct bij u in dienst en u betaalt bij ons per campagne in plaats van per aangenomen kandidaat. Op deze manier worden hoge kosten en selectiefees u bespaard.  

Horeca personeel vinden met Sterk in Matches! 

Personeel gezocht voor de horeca en bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, laat u terugbellen of vul onze gratis recruitment scan in.

Meer weten over onze aanpak? Lees dan: Waarom je online recruitment wilt inzetten voor het werven van personeel.

Lees verder