fbpx

Kok gezocht? Vind goede koks voor uw horecabedrijf

Meer informatie over kok gezocht.

Goede kok gezocht? Dan bent u helaas niet alleen. De horeca kampt met een groot personeelstekort, waardoor het vinden van een goede kok soms voelt als zoeken naar een speld in een hooiberg. Daarnaast zitten uw concurrenten waarschijnlijk in hetzelfde schuitje, waardoor er veelal in dezelfde vijver wordt gevist. Laat Sterk in Matches u helpen bij de zoektocht naar een kok. Door een unieke mix van zowel online recruitment als 1 op 1 database searching vinden wij gegarandeerd een goede kok voor uw bedrijf. 

Koks gezocht – Een divers aanbod van talent:

Bij Sterk in Matches hebben we jarenlange ervaring met het vinden van keukenpersoneel. Of u nu op zoek bent naar een chef kok, sous chef, zelfstandig werkend kok of een andere professionele kok, wij kunnen u helpen bij het vinden van de perfecte match. Wij nemen de gehele zoektocht voor u uit handen en sturen potentiële kandidaten naar u door, waarna u kunt beslissen of deze passen binnen uw bedrijf. 

Chef kok gezocht – Leiderschap in de keuken:

Als u op zoek bent naar een ervaren chef kok die uw keuken kan leiden en inspireren, kunnen we u in contact brengen met potentiële kandidaten. U kunt aangeven aan welke vereisten potentiële chef koks moeten voldoen of over welke vaardigheden en kwaliteiten deze moet beschikken. Onze recruiters zullen vervolgens zorgen dat alleen kandidaten die voldoen aan uw specifieke behoeften, naar u worden doorgestuurd. 

Ander horecapersoneel nodig? Lees dan ook: Horeca personeel gezocht? Job marketing door Sterk in Matches biedt uitkomst!

Zelfstandig werkend kok gezocht – Betrouwbare kracht in de keuken:

Een zelfstandig werkend kok is van onschatbare waarde voor het soepel laten verlopen van de keukenactiviteiten. Bij Sterk in Matches hebben we al talloze horecabedrijven kunnen helpen bij het vinden van een geschikte zelfstandig werkend kok. Onze uitgebreide database van potentiële kandidaten omvat gepassioneerde en vaardige koks met diverse achtergronden en specialisaties. We nemen de tijd om uw specifieke wensen en eisen te begrijpen, zodat we een gerichte zoektocht kunnen starten en enkel de meest relevante kandidaten aanbevelen.

Of u nu op zoek bent naar een zelfstandig werkend kok voor een klein gezellig restaurant of een drukbezocht vijfsterrenhotel. Wij vinden gegarandeerd de juiste match voor uw bedrijf. 

Meer weten over onze werkwijze? Lees dan ook: Werving & selectie: zó werkt ons recruitmentproces

Kok gezocht?: Hulp bij het vinden van uw ideale kok:

Kok gezocht? Vanwege het enorme personeelstekort in de horeca is het lastig om zelf een goede kok te vinden. Bij Sterk in Matches maken we, naast het 1 op 1 benaderen van kandidaten via database searching, ook gebruik van online recruitment. Op deze manier bereiken we koks via verschillende kanalen als Facebook, Instagram, Google ads en LinkedIn. Zo voorkomt u dat u in dezelfde vijver vist als de andere horecabedrijven in uw omgeving. Neem vrijblijvend contact met ons op, laat u terugbellen of vul onze gratis recruitment scan in!

Meer weten over online recruitment? Lees dan ook: Waarom u recruitment online wilt inzetten voor het werven van personeel

Lees verder