fbpx

Technisch personeel gezocht? Dit is dé oplossing!

Technisch personeel gezocht? Elektricien op grote hoogte aan het werk.

Maakt uw onderneming groei door en bent u op zoek naar technisch personeel? Dan is het vinden van vakbekwame technici voor u waarschijnlijk een lastige opgave. Dit komt omdat technische professionals tegenwoordig schaars zijn op de arbeidsmarkt. Daarnaast bent u niet de enige waarbij technisch personeel gezocht wordt, de concurrentie is moordend. Dat is dan ook waar Sterk in Matches om de hoek komt kijken. Met onze kennis helpen wij u aan technische vakmensen en zorgen we dat uw onderneming naar een hoger niveau wordt getild. 

Werven van technisch personeel

Technisch personeel gezocht? Het vinden van technisch personeel kan voor uw bedrijf een lastige opgave zijn. Want hoe vindt u op deze schaarse arbeidsmarkt nou goed en gekwalificeerd technisch personeel? Het tekort aan technisch personeel op de arbeidsmarkt bestaat al jaren. En met de nieuwe klimaatambities zal de vraag naar technisch personeel alleen nog maar verder toenemen. Bij Sterk in Matches weten we dat we technisch personeel op een andere manier kunnen bereiken dan de standaard middelen die al jaren worden ingezet. Of u nu op zoek bent naar een monteur, engineer, ingenieur of een werktuigbouwkundige, wij hebben ervaring met vrijwel alle beroepen binnen de technische branche!

Wordt er bij uw bedrijf technisch personeel gezocht? Dan helpen we u bij Sterk in Matches graag de juiste professionals te vinden! 

Tekort technisch personeel

Het tekort aan technisch personeel valt op verschillende manieren te verklaren. Allereerst begint dit al bij de basis. Veel mensen hebben een negatief beeld van techniek, het beroep zou zwaar zijn en wordt vaak geassocieerd met een laag niveau. Daarnaast is bij veel technische beroepen kennis van natuur- en wiskunde vereist, twee vakken die op de middelbare school niet aan populariteit winnen. Veel middelbare scholieren kiezen er dan ook liever voor om deze vakken zo snel mogelijk te laten vallen. 

Dit is dan ook de reden dat het voor veel bedrijven niet meevalt om geschikt technisch personeel te vinden. Vooral vacatures op mbo- en hbo-niveau zijn moeilijk vervulbaar. Daarnaast vissen veel bedrijven in dezelfde vijver door via dezelfde kanalen te zoeken. Het is dan ook belangrijk om technisch personeel te werven op een manier die voor de concurrent nog onbekend is. En daarvoor bent u bij Sterk in Matches aan het juiste adres! 

Technisch personeel gezocht: online recruitment via Sterk in Matches 

Wordt er in uw bedrijf technisch personeel gezocht, dan is het zaak om uw zoektocht op een slimme manier aan te pakken. Bij Sterk in Matches helpen we u graag om technisch personeel te vinden. Hoe we dit doen? In ieder geval niet door het willekeurig plaatsen van vacatures. Hoe dan wel? Door gebruik te maken van technologie! Want wat kunnen we nu beter gebruiken om technisch personeel te vinden dan de technologie zelf? Wij zijn niet voor niks uw marketingpartner in online recruitment.

Onze ervaren en Google gecertificeerde online marketeers maken onder andere gebruik van Facebook, Instagram, Google ads en LinkedIn. Daarnaast hebben wij een team van recruiters die gebruik maken van onze speciale database om de kans op perfecte kandidaten zo groot mogelijk te maken. Op deze manier wordt voor u niet alleen tijd en moeite bespaard, maar ook zorgen wij dat u alleen geschikte kandidaten krijgt doorgestuurd. 

Onze werkwijze 

Bij Sterk in Matches helpen we u graag bij uw zoektocht naar technisch personeel. Hoe we dit doen? Door met u in gesprek te gaan om erachter te komen wat voor u de ideale kandidaat is. Vervolgens ontwikkelen we een persoonlijke vacaturepagina waar uw bedrijfscultuur van af spat. Deze vacature brengen we bij talent onder de aandacht, op de online platformen waar zij zich bevinden, waaronder Facebook, Instagram en LinkedIn. 

Maar onze kennis reikt nog veel verder. Zo gebruiken wij ook Google advertising om de zichtbaarheid van uw technische vacature(s) nog verder te vergroten. En om het verhaal helemaal compleet te maken doorzoeken onze recruiters onze speciale databases om de kans op de perfecte match nog groter te maken. Dit bespaart uw bedrijf niet alleen tijd en moeite, wij zorgen er ook voor dat u enkel de beste werknemers in uw team zal verwelkomen.

Aan de slag met online recruitment! 

Technisch personeel gezocht en klinkt onze aanpak u als muziek in de oren? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op, laat u terugbellen of vul de gratis recruitment scan in! Wij nemen graag het werven van technisch personeel voor u uit handen. We vertellen u dan ook graag meer over onze aanpak in een persoonlijk gesprek. 

Toch nog meer weten over onze werkwijze? Lees dan hier waarom u recruitment online wilt inzetten voor het werven van personeel.

Lees verder