fbpx

Personeel gezocht? Laat Sterk in Matches u helpen

Personeel gezocht waarbij iemand wordt aangenomen voor de openstaande functie.

Personeel gezocht? Dan weet u vast al hoe lastig en tijdrovend dit proces kan zijn. Vacatures plaatsen, sollicitaties beoordelen, gesprekken voeren, het kost veel tijd en energie. Bovendien is het lastig om de werknemers te vinden die precies aansluiten bij de functie en de cultuur van uw organisatie. Gelukkig kan Sterk in Matches u helpen. Wij hebben een grote database met werkzoekenden en jarenlange ervaring in het werven van personeel.

Personeel gezocht?

Het vinden van gekwalificeerd personeel is een uitdaging, vooral op de huidige arbeidsmarkt. Of u nu op zoek bent naar een manager, verkoopmedewerker, administratief medewerker of technicus, in diverse branches kan het lastig zijn om de juiste kandidaten te vinden. Bij Sterk in Matches hebben wij kennis en ervaring met de werving van personeel en hebben wij al talloze vacatures succesvol weten te vervullen met behulp van zowel online recruitment als het één op één benaderen van potentiële kandidaten.

Bent u geïnteresseerd? Vul dan onze gratis recruitment scan in!

Personeelstekort

De economische groei na de corona pandemie, de vergrijzing en verschillende andere factoren hebben gezorgd voor een gigantisch tekort aan personeel in diverse branches. Hierdoor is het voor bedrijven steeds lastiger geworden om geschikte werknemers te vinden. Daarnaast is er een grote kans dat er door uw concurrenten naar hetzelfde personeel wordt gezocht. Het is daarom belangrijk om op zoek te gaan naar kandidaten via kanalen die voor uw concurrenten nog onbekend zijn. Sterk in Matches kan u hierbij helpen!

Job Marketing

Er is veel concurrentie op de arbeidsmarkt, vooral als het gaat om het vinden van gekwalificeerd personeel. Daarom is het belangrijker dan ooit om creatieve manieren te vinden om de juiste kandidaten te vinden. Het plaatsen van vacatures op uw website en social kanalen alleen is vaak niet voldoende om de juiste kandidaten aan te trekken.

Bij Sterk in Matches maken wij gebruik van online recruitment om de beste kandidaat voor uw vacature te vinden. Onze ervaren online marketeers en Google gecertificeerde medewerkers gebruiken verschillende platforms, zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Google Ads. Daarnaast hebben wij een speciale database waarmee wij de kans op een perfecte kandidaat verhogen. Dit bespaart u tijd en moeite en zorgt ervoor dat u alleen geschikte kandidaten ontvangt.

Meer weten over job marketing? Lees dan ook: Zo zet u job marketing in voor het vinden van gekwalificeerd personeel

Onze methodiek

Eerst bespreken we met u wat uw ideaalbeeld is van een werknemer. Hierdoor weten we welke eisen en kwaliteiten belangrijk zijn voor de specifieke functie. Vervolgens creëren wij een op maat gemaakte vacaturepagina waarin uw huisstijl en bedrijfscultuur sterk naar voren komen.

Daarna brengen wij de vacaturepagina onder de aandacht bij onze doelgroep door middel van advertenties op verschillende social media kanalen en zoekmachine marketing via Google. Kandidaten komen direct bij u in dienst, en u betaalt bij ons per campagne in plaats van per aangenomen kandidaat, waardoor u hoge kosten en selectiefees bespaart.

Meer weten over onze werkwijze? Lees dan ook: Werving & selectie: zó werkt ons recruitmentproces

Personeel gezocht? Vind personeel met Sterk in Matches!

Het vinden van geschikt personeel is vaak tijdrovend en moeilijk, vooral als u het alleen moet doen. Maar dat hoeft niet. Wij helpen u graag om de juiste medewerkers te vinden die aansluiten bij uw organisatie en functie-eisen. Wij bieden een snelle, efficiënte en professionele aanpak, waarbij we uw wensen en eisen in de gaten houden.

Wij hebben jarenlange ervaring in het werven van personeel en een grote database met werkzoekenden, dus we zijn in staat om de juiste mensen te vinden voor uw organisatie. Laat ons u helpen bij het vinden van de juiste personeel en zorg dat u zich kan concentreren op het runnen van uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op, laat u door ons terugbellen of vul de gratis recruitment scan in. 

Lees verder