Diensten

Sterk in Matches is dé strategische formule voor waarde verhoging van online recruitment en de ontwikkeling van een employer branding strategie. Wij bouwen intensieve relaties op met onze klanten. Laat het aan onze professionals over en besteed uw online recruitment en employer branding aan ons uit. Met een goede dienstverlening bindt u uw klanten aan uw merk. Sterk in Matches maakt het verschil! Lees meer over onze belangrijkste diensten.

Online recruitment

Personeel werven op een goedkope en moderne manier? Maak dan kennis met online recruitment! Dit is job marketing via social media, waaronder Facebook, Instagram en LinkedIn. Maar ook via Google advertising helpt onze recruitment specialist u aan de juiste kandidaten. Dit zijn wij in combinatie met een Recruitment specialist die actief op zoek naar kandidaten gaat in diverse databases. Sterk in Matches is uw partner op het gebied van online recruitment en vergroot de zichtbaarheid van uw vacature(s) middels diverse marketingtechnieken.

Employer branding 

Mist u de capaciteit en/of kennis om een goede employer branding strategie te ontwikkelen? Kies er dan voor om dit voor uw bedrijf door Sterk in Matches te laten uitvoeren. Wij beschikken over een gespecialiseerd team van hooggekwalificeerde mensen met jarenlange ervaring op het gebied van employer branding. Met onze unieke methodiek leren wij uw organisatie, uw medewerkers en uw klanten goed kennen. 

Dataverrijking

Een helder en volledig klantbeeld brengt talloze voordelen met zich mee. Het geeft u inzicht hoe u de beste service voor uw klanten kunt bieden en geeft aan waar kansen liggen. Met onze database optimalisatie krijgt u minder vervuiling, kostenbesparing en voorkomt u irritatie bij uw klanten. Sterk in Matches kan met een snelle gerichte belactie de informatie die u wenst, achterhalen. Daarnaast leveren we rapportages aan in door uw gewenste vorm en formaat. Zo heeft u altijd eenvoudig inzicht in uw data.

Klantenservice

Goede klantenservice is van cruciaal belang. Wanneer uw bedrijf uitstekend klantencontact biedt, zullen uw klanten een fijn gevoel overhouden aan uw bedrijf. Het is belangrijk dat klanten vriendelijk te woord worden gestaan en vragen en klachten correct beantwoord én afgehandeld worden. Met persoonlijk contact kunt u zich als bedrijf écht onderscheiden. Wij staan uw klanten te woord en fungeren als vraagbaak voor bedrijven die hun klantenservice uitbesteden. Wij begrijpen dat klantcontact goed geregeld moet zijn en volledig naar de wensen van uw klanten moet worden ingericht. Dat is waar onze kracht ligt, zodat u zich kan richten op uw core business.

Dit schrijven onze klanten over ons

Google Beoordelingen
4.1
Gebaseerd op 57 beoordelingen
js_loader
Kunnen wij je ergens mee helpen?